Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

هاست لینوکس نامحدود (U Series) - U1

Услугата која ја одбравте бара име на домен. Внесете го подолу, името на вашиот домен.

انتخاب این قسمت با توجه به این که اکثرا هاست دانلود را با زیر دامنه میخواهند یا سرور که نیاز به دامنه ندارد کمی دشوار است .

جهت راهنما به راهنمای مراحل سفارش (مهم) مراجعه نمایید

Избери домен:
www.
www.
www. .
http://

Powered by WHMCompleteSolution